BFF

Assalamualaikum warga blogger!!..

This is my first time baby step writing and involve in my blog (2011) called

“BEFABULOUSFOREVER”…

I love FASHION..

I love KIMORA Business..

I love BEAUTY and HEALTH Conscious..

I love WRITING..

I love ADVENTURE life..

And…

I love MEET new People!!

for me They are so FABULOUS!!!..

Full figured women can be FABULOUS and feel good about doing anything and everything to look FABULOUS and stay that way FOREVER..

Arrrrrghhhh!!!... im going 32 years young this month!! But never mind age truly is just a number. So mind set always

“BEFABULOUSFOREVER”..

BFF - ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BFF - MY PRECIOUS SON

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - My PRECIOUS DOTTER

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS 4TH BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 5 Julai 2011

BFF-Diary-Part4

TRANSFORMERS
dARKS Of tHE mOOn..
DECEPTICON  vs AUTOBOT

Tuesday 5th July 2011 3.00 p.m

yeay!!! tertunai jugak!!..hari ini bawa adam n marissa tengok muvee transformers!! memang saya dah janji nak bawak dorang menonton transformers!!so harini g la tunaikan hasrat adam n marissa g tengok muvee tu dekat summit dalam pukul 3 tadi.. Jus the 3 of us watching dat muvee!!..FREEDOM..disamping tu dapat melayan kerenah mereka..heheh..rasa puas sangat!!saya memang dah booking tiket tu the day before, takut fully booked!! sebab i heard a rumours dat transformers memang tiket dia sentiasa habis dijual...masuk ni sudah kali ke2 saya menonton Transformers!! bagi saya tidak rugi langsung sekiranya kita menontonnya lebih dari sekali, kerana Wallah!!Superb!!Excellent Job to michael bay!!! kreativiti michael bay mencipta karakter2 didalam filem tersebut memang diberi double triple thumbs up!!!seriously!!1000 bintang untuk muvee transformers !!!..
mengapa transformers???.mulanya saya tergoda terhadap transformers adalah kerana sound system masa Transformers Part 1..ketika mana2 autobot atau decepticon bertukar dari kenderaan kepada robot!! memang smart giler, nampak real n d sound memang puas hati la..tak nampak macam komputer trick!!! bukan senang nak jadi orang yang kreatif seperti "michael bay"..hinggakan anak saya adam memang hafal nama karakter2 baik (autobot) n nama karakter2 jahat (decepticon)..n tak lupa juga marissa juga tahu which one yang baik n which one yg jahat..heheh..marissa bgtau yg jahat  mata dia merah n yang baik mata dia biru..heheh..n yang baik ada kaler2 n yang jahat semuanya besi2 buruk2 jer..heheh..alert jugak marissa ni..walaupun tadi gelisah lah jugak tadi dalam wayang sebab lama gak kat dlm tu..2jam 30 minit..
After dat i bring them to IOI puchong, i thought nak bawak dorg tgk muvee D Lantern, but im afraid lambat plak habis..besok adam sekolah, so i tell adam, nnti ibu beli CD aje..then i decided to bring them makan Pizza..ikutkan aja apa yang dorang nak makan..i bought for them sorang satu set pizza kids meal..so puas hati, nanti tak gado2..so must adil..and also ice cream..

Ya allah terima kasih kerana engkau telah mempermudahkan perjalanan ku dan anak2ku pergi dan balik..Syukur sangat2 sbb risau about my mum car condition takut over timing belt..because the timing macam dah lebih jer, coz i dunno whether the car dah service atau tidak..i ask my fren about d car, but dia cakap kalau bawak perlahan2 n dekat2 tiada masalah, cuma jangan laju je...everiting should be ok..
but its ok, alhamdulilah selamat semuanya..perjalanan tadi sangat smooth, and parking pun senang jer tadi..i tak confident sangat  parking guna keta besar, but tadi entah macam mana memang sangat smooth..alhamdulilah terima kasih ya allah..
really enjoy and fun with my kids..Luv them so much...


starring oya rahman and SHIA LABEOUF
* jangan mara aaaa...tis is my new boyfren...;)




from BFF with Love
~Oya Rahman~


9 ulasan:

  1. minat abih ni klu dua kali tgok....to marissa : kesian kt org yg sakit mata, sah2 mata merah, msti jahat tuh...ahahaha

    BalasPadam
  2. hahahhahahhahhah...
    of course la..i kan peminat fanatik TRANSFORMERs..
    kalau boleh nak tengok lagi...
    hahahha...
    "ADA SESIAPA NAK BELANJA SAYA TENGOK TRANSFORMERS'??? I LOVE TO WATCH AGAIN!!!

    BalasPadam
  3. request secara terbuka ni...hahahaha ... autobots, tranasfoormmmmmm...kekukekukekk

    BalasPadam
  4. request??
    Autobot transform to BFF la...hahah..
    jus imagine kalau ada autobot version gegerl???
    hahahah...kompom best..heheh

    BalasPadam
  5. hmm...u kata u fanatik transformer.. robot gegerl prnh ade apa...u check blik transformer 2...hmmmm..ade kejap je watak tu..dia transform jadi moto..

    BalasPadam
  6. mmg la i tau..
    tapi karakter tu kejap jer..
    patutnyer dia teruskan watak tuh, biar dia couple ngan bumble bee..baru ngam, tuannyer ada gf, dia pun patutlah ada gf
    mesti best nye..hehe

    BalasPadam
  7. bahaya tu klu robot2 tu ade gf...klu la gaduh laki bini, huru hara dibuatnya..hikhik

    BalasPadam
  8. heroin baru transformer 4 nti... shia labeouf tu gosok kepala lak, mcm x caya jek..hahaha

    BalasPadam