BFF

Assalamualaikum warga blogger!!..

This is my first time baby step writing and involve in my blog (2011) called

“BEFABULOUSFOREVER”…

I love FASHION..

I love KIMORA Business..

I love BEAUTY and HEALTH Conscious..

I love WRITING..

I love ADVENTURE life..

And…

I love MEET new People!!

for me They are so FABULOUS!!!..

Full figured women can be FABULOUS and feel good about doing anything and everything to look FABULOUS and stay that way FOREVER..

Arrrrrghhhh!!!... im going 32 years young this month!! But never mind age truly is just a number. So mind set always

“BEFABULOUSFOREVER”..

BFF - ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BFF - MY PRECIOUS SON

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - My PRECIOUS DOTTER

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS 4TH BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

BFF CLOCK

Jumaat, 12 Ogos 2011

BFF-Window Shopping-

Aku dan WINDOW SHOPPING!!!

So far sekarang dah terasa macam nak raya besok jer, sebabnya kebanyakan shopping mall yg aku pergi, memang dah ada kedengaran lagu-lagu raya berkumandang di sana-sini..Best sangat2 rasanya..nak2 lagi when we have our own kids…terpikir nak shopping untuk anak2 jer..Bukan setakat baju2 raya jer, malah biskut-biskut raya n macam2 lagi  dah ada jual…memang rambang mata..especially golongan wanita macam aku…ya allah hai..bagai nak gila aku tgk!!! sgt2 …aku mmg suka sgt2 shopping..Golongan wanita memang tidak boleh dipisahkan dengan penyakit “SHOPPING”nyer..bagai irama dan lagu!! haha!! semuanya dia minat n nak tukar..nak2 lagi musim raya nih!!..wahai para-para suami sediakanla duitnyer yea…hehe..tapi takpe invest setahun sekali jer kan..bila lagi.. Aku tengok semua harga memang tengah tinggi la..tapi aku tak la shopping sekarang, aku suka shopping baju kurung aku n Marissa, n baju melayu adam last minute, sebabnya harga akan turun murah sgt2..memang puas hati kalu beli…sekarang I nasihat kan jangan la beli..memang price start from RM 300 to RM 150..semuanye main ratus2..kalau diskaun pun ala setakat 20%..berapa jer..hmmm..so kena bijak membeli.. so aku nyer stail, aku akan beli last minit macam last year jugak..sebab nya harga dia turun giler2.. just imagine baju kurung harga yang starting beratus boleh tinggal dalam range between RM 80- RM 50..so siapa giler yang nak beli..kompom orang akan beli punyer.. so nanti aku continue citer kat korang yea..hehe  
(just pretend ada orang bacala)..kononnya la!!..haha..

To be continue ya..

from BFF with Love
~Oya Rahman~




5 ulasan:

  1. ade la org baca...hehhee... :D ha ni mesti kat pkns shah alam kan??? rini pon suke last minute shopping baju raya kat pkns 1day before raya.. mmg meriah gile sane... ;p

    BalasPadam
  2. ari2 ade org baca...at least sorg ni..hahahahah...shopping sakan ek.. mmg btul pun klu sapa2 beli last minute, mmg murah giler sgt ...thun lpas i gi kt jln TAR, satu brader ni jual baju melayu dn kurung ..pertengahan bulan puasa dia jual 120 sepasang..3 hari sblom raya, i nmpak brader tu lagi..dia jerit2 150, 3 pasang, 150 3 pasang....hehe

    BalasPadam
  3. renee: hehe..tak sangka...
    awak baca gak blog akak ek..hehe
    ha ah..akak g subang parade n SACC mallbaju ya allah mmh lawa giler2!! rambang mata akak..tahun ni akak n anak akak pakai kaler coklat..hehe
    skrg harga mmg mahal giler..akak nak tunggu akhir2 baru nak beli..murah sikit..
    renee dah beli baju raya??how s persiapan raya tahun ni?? n how are u?? lama tak dgr kabar..
    akak ada gak baca blog awak but i cant comment on ur blog la..huhu..y ??

    BalasPadam
  4. erry: hehe..
    yang sorg ni mmg i dah tau, u peminat setia pembaca blog ...thanks yea erry...

    u dah shopping baju2 raya ker??
    wat kaler???
    eh kat ner brader yg jual tuh??? nextime minta no tipon...kalau RM150 for 3 mmg GILER MURAH!!!tahap dewa siiiutttt..hehe

    BalasPadam
  5. ur welcome !! blom shopping lg ni....bz jek memanjang ,..huhuh...beli yg dh ready made kt jln tar sudaaahh.... tgh decide ni bju melayu maroon or light blue...klu dpt 50 hengget sepasang, tibai jek 2 pasang...hehe...brader yg lelong tu, sy tgok thun lpas punya..thun ni maybe ade kot..sy pon ingat2 lupa dh cmne muka dia...tu laa..klu jmpa lg , mintak jek no fon, korek rahsia dia punya harga sebenar baper... ahahks

    BalasPadam