BFF

Assalamualaikum warga blogger!!..

This is my first time baby step writing and involve in my blog (2011) called

“BEFABULOUSFOREVER”…

I love FASHION..

I love KIMORA Business..

I love BEAUTY and HEALTH Conscious..

I love WRITING..

I love ADVENTURE life..

And…

I love MEET new People!!

for me They are so FABULOUS!!!..

Full figured women can be FABULOUS and feel good about doing anything and everything to look FABULOUS and stay that way FOREVER..

Arrrrrghhhh!!!... im going 32 years young this month!! But never mind age truly is just a number. So mind set always

“BEFABULOUSFOREVER”..

BFF - ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BFF - MY PRECIOUS SON

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - My PRECIOUS DOTTER

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS 4TH BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

BFF CLOCK

BFF- NuSkin Beauty Product- AP24 WHITENING TOOTHPASTE

AP-24 WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE
BEAUTY PRODUCT REVIEW
Assalamualaikum warga blogger..
Intro...

Come drop to my FB Page for view the AP24 Whitening Toothpaste testimony :)

 

Sebelum ini saya jenis orang promote apa sahaja mesti senang membelinya. I am Product Queen!! Saya tidak dapat nak explain bagaimana atau menggambarkan apa-apa cara lain, pada dasarnya – I Love Stuff!!
Jika ia kelihatan cantic dan berkilat, for sure – saya pasti akan membelinya, jika ia mengatakan yang barang tu sangat berkesan – saya pasti juga akan membelinya..Jika ia kata “I will look 10 years youger from your age dengan sekali sahaja application pada waktu pagi dan pada waktu malam – saya juga pasti akan membelinya!!.. pendek kata apa sahaja produk mahupun barangan yang iklan keluarkan di TV saya pasti akan lambat laun akan terpengaruh or terjebak membelinya!!...sigh!! *kecuali encik suami akan sound dekat saya, maka saya hanya akan membeli barang-barang mengikut keperluan or barang-barang yang perlu sahaja!!..-eg. “NOT everything that I see in a mad panic 5 minutes before the car park closes!!”.
Sejak beberapa tahun saya telah mencuba pelbagai jenis ubat gigi yang menjanjikan bahawa produk mereka akan memutihkan gigi anda dari saat anda meletakkan ia berhampiran rantai mutiara anda!!..wah sungguh manis janji2 yang diiklankan bukan??.

Bermacam-macam produk pemutihan gigi tumbuh bagai cendawan dimusim hujan. Dan ia menjanjikan kesan nampak sangat ketara contoh dalam beberapa hari penggunaan apabila menggunakan produk mereka. Kita sebagai pengguna pun tertipu dengan iklan-iklan tersebut, which is ingredient dalam pembuatan ubat gigi tersebut dicampur dengan baha-bahan yang boleh harm (chemical unfriendly) kan diri kita yang boleh menyebabkan berlakunya KANSER. Kebanyakan mereka hanya pentingkan keuntungan berlipat-kali ganda untuk kepentingan diri tanpa memikir risiko yang diterima oleh para pengguna.
Baru-baru ini saya diperkenal dengan ubat gigi AP24 Whitening dari Consultant NuSkin, Sophie Abdullah. Saya mencubanya sendiri dan menjadikan gigi saya sebagai TESTIMONY. Saya betul-betul IMPRESS!! It’s really works!! Seriously as u can see my teeth below: (abaikan rupa gigi saya tu) huhu. Saya guna tidak sampai beberapa hari sudah menampakkan kesan putih pada gigi saya..yeayyyy saya suka sangat2!! Teruja, excited!! Semua ada. Serious im in love with AP24 Whitening Toothpaste. Tak perlu spend beribu-ribu ringgit hanya untuk memutihkan gigi seperti artis-artis tempatan dan juga Hollywood semata-mata untuk buat gigi kelihatan putih. AP24 Whitening hanya dengan harga RM46 including postage dengan kandungan sebanyak 100g E (Net wt 4 oz). berbaloi-baloi bukan??? AP24 Whitening Toothpaste sangat jimat, ini kerana ia bole bertahan selama 2 bulan penggunaan. Cara pemakaiannya hanya dengan memicit sebesar kacang pea dan apply for twice a day. Sangat2 jimat bukan??
Gambar dibawah adalah gambar gigi saya sendiri. Saya sendiri jadi Testimoni untuk AP-24 Whitening Toothpaste. Its really works!! within 3 days user!! (I'm the user and the Testimony of AP-24 Whitening Toothpaste).


Whitening Fluoride Toothpaste.

Now you can smile with confidence thanks to this great tasting Whitening Fluoride toothpaste that brightens and whitens teeth while fighting plaque formation.
·         BENEFITS

Brightens and whitens teeth while fighting plaque formation. Featuring a special formula that contains no harmful peroxides, AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste also helps remove stains and aids in the prevention of cavities.

·         USAGE

Brush teeth thoroughly, preferably after each meal or at least twice a day, or as directed by a dentist or physician. Children of 6 years and younger. Use a pea seized amount for supervised brushing to minimize swallowing. In case of intake of fluoride from other sources consult a dentist or doctor.

·         Contains Sodium Monofluorophospate. Keep out reach of children under six years of age.

Aqua, Hydrate Silica, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Glycerin, Tetra sodium Pyrophosphate, PEG-12, Sodium Monofluorophosphate, Sodium lauryl Sulfate, Sodium Oxide, Flavor, BHT, CI 77891, Limonene.

WOW a Super MUST Try!!

AP24 WHITENING TOOTHPASTE. 
Tidak perlu spentribuan ringgit untuk putih kan gig macam artis Hollywood tu. Kandungan dalam AP24 Whitening Toothpaste telah terbukti berkesan untuk:

1. Memutihkan & mencerahkan gigi tanpa merosakkan enamel & tanpa bahan berbahaya Peroxide.
2. Memberi perlindungan dari penyakit gusi.
3. Memberikan nafas segar sepanjang hari.
4. Mencegah gigi berlubang.
5. Dengan perisa vanilla mint yang menyegarkan.
6. Dengan satu-satunya teknologi plaque-fighting agent yang dipaternkan.
1 tube untuk penggunaan sehingga 2-3 bulan.
Harga   RM 40
Postage RM8 (SM), RM12(SS)


Cepat order kalau tak menyesal, kerana stock very limited. Sangat laku macam goreng pisang panas. First Come First Serve. Lets the product speak itself. Untuk keterangan lanjut ataupun nak order sila hubungi ataupun Whatsaap:
Isha
0193763754
All My Testimony and my daily postage :













Always stay Fabulous Forever yea!!

BFFwithlove and stay brighter smile with AP24 Whitening Toothpaste!! :)

Truly Madly Deeply
BeFabulousForever
~By Oya Rahman~



Tiada ulasan:

Catat Ulasan