BFF

Assalamualaikum warga blogger!!..

This is my first time baby step writing and involve in my blog (2011) called

“BEFABULOUSFOREVER”…

I love FASHION..

I love KIMORA Business..

I love BEAUTY and HEALTH Conscious..

I love WRITING..

I love ADVENTURE life..

And…

I love MEET new People!!

for me They are so FABULOUS!!!..

Full figured women can be FABULOUS and feel good about doing anything and everything to look FABULOUS and stay that way FOREVER..

Arrrrrghhhh!!!... im going 32 years young this month!! But never mind age truly is just a number. So mind set always

“BEFABULOUSFOREVER”..

BFF - ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

BFF - MY PRECIOUS SON

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - My PRECIOUS DOTTER

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

BFF - MY PRECIOUS 4TH BABY

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

BFF CLOCK

Selasa, 27 Disember 2011

BFF-Friends-

"Never look back...
Never regret...
Never remember
the people you've met.
Never begin...
And never end...
Never say never
when it comes to your friends!"




26th Dec 2011
Monday 2.00pm
Hang out with my lovely birthday gurl marini mahmood..


What I know about friendship is

"Sometimes people come into your life and you know right away that they are meant to be there; they serve some sort of purpose, teach you a lesson, or help you figure out who you are."

"True friends are the people who brighten your smile everytime your with them"

Hye guys, im just wanna share im having a gud time with my BFF fren!!! Ever!!!..My beloved emmi, besday gurl reen n her fren yazid n also my fav fren charming sirah!!!..heheh.. u guys are rock!!!..love u all so damn much!!!..
Dalam kul 2.00pm reen fetch aku kat rumah emmi..then we all shoot g Subang Parade n jumpa yazid kat sana..we all teman reen shopping for her besday gift from someone..hehe..we all tolong pilihkan baju untuk dia..memang ikut jer kan kehendak dia..coz besday gurl kan arini..;)..all her wish come true lor..;)
After cuci mata n shooping... Aku n emmi lapar tahap dewa..so we decide to having our lunch dekat Kenny Rogers..lama gakla kitaorg lepak sambil snap2 picture untuk kenangan manis besday gurl..:)
Then after dat sirah join kitaorang…we go jalan2 kat dalam subang parade..Dah lama gak kitaorang tak g..jln2 cuci mata..;)
Dah boring, kitaorg keluar coz nak hantar emmi balik ,dia keje malam, so hantar dia balik..kesian kat dia kan takut penat..so aku plak rushing nak tengok episode kemuncak tentang dhia..minggu ni adalah minggu last episode ..so aku taknak miss kot!!!
So before end up the besday gurl..kitaorang macam lapar la plak..so we having a tea time at mamak dekat pelita shah alam..:)
Aku sudah semestinya makan roti pisang!!! dah lama tak pekena roti pisang..hmmm nyum2..sedap siuuttt with my fav teh tarik nipis, sirah plak makan roti telur bawang garing..pergghhhh terliur siuttt..;) n besday gurl makan roti kosong plus maggie goring..tapi meal reen kita org share2 sbbnya dia bukannya habis pun…yg sipulan emmi tu tak nak makan plak coz dah kenyang makan tadi..huhu..tapi dia ada gak la, rasa2 makanan kitaorg..;) 
Actually our plan is nak tido dekat Pan Pacific Hotel KL..malam tu cadang2nya kitaorang nak g cucuk bintang di langit tempat kawan sirah..hehe..mmg laa bercadang nak berjimba la malam tu kan..dah siap standby baju dah..huhuhu..plan baik punya…but reen tak tahu mana dia letak voucher tu..miss place la plakkan!!..huhu..then kitaorang cancel la plan kitaorg..sgt2 sedeh..nak buat camner kan dah takder rezeki..maybe kitaorg plan baik punyer tahun depan..n nak g bercuti dalam masa terdekat ni..insyallah kalau ada rezeki…maybe nak g tido hard rock Penang..just rancang jer dulu..kumpul duit..hehe…but today kitaorg dapat keluar sekali lagi…itu pun dah cukup terbaik n bermakna untuk kitaorg..walaupun sederhana but happy sgt2 dapat keluar arini..spend together2 gossip2 bla2..it normal our agenda..;)
Before raikan besday reen kitaorg dah pun spend g karok dekat Red Box Sungai Wang!!...masa tu just reen, sirah, gigie n me jer yg follow…it was last minute planning…emmi tak dapat ikut, coz we all ingat dia keje dat time..dia merajuk gakla dat time..sentap kejap..but it was a temporary punyer sentap…lepas aku datang tido umah dia dua hari..dia dah ok dah..dia mmg suka sentap2 manja gitu..heheh..sayang emmi…mmmuahhhh :)

So to my beloved fren tengku marini tengku mahmood..i wish u a heppy besday to u!! may god bless u always, semoga u dapat jodoh dikalangan orang2 yang baik2  yang tak mainkan perasaan u, yang boleh jaga u, yang sayang kat u seikhlas2nya…oya akan sentiasa doakan yang terbaik untuk reen!! Insyallah!!!..oya sayang sgt2 dekat reen..semoga persahabatan kita akan kekal sampai bila2..n sentiasa jujur didalam persahabatan kita ek..;) love u all guys damn much!!!.."You'll always be my best friends, you know too much!!






From BFF with Love
~ Oya Rahman ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan